SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali'den huzurevi ziyareti

Fethiye Dörtçelik Huzurevi’ni ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yaşlılarla bir araya gelerek moral verdi. Sosyal beledi

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali'den huzurevi ziyareti
Fethiye Dörtçelik Huzurevi’ni ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yaşlılarla bir araya gelerek moral verdi.
Sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Fethiye Dörtçelik Huzurevi’ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette huzurevinde kalan yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerle tek tek ilgilenen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Türk gelenek ve göreneklerimizde yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermemiz gerekiyor. Onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.
Yıldırım Belediyesi olarak başta engelli ve yaşlılara karşı hayata geçirdikleri hizmetlerle pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Edebali, “Güçlü Yıldırım’ı oluşturmak istiyorsak toplumun tüm kesimleriyle el ele vermemiz gerekiyor. Bunu oluşturmak adına da bugün burada ziyaret ettiğimiz yaşlılarımıza her zamankinden daha fazla saygı ve sevgi göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.
Bakıma muhtaç yaşlıların korunması adına yerel yönetim olarak hizmetten kaçınmadıklarını da aktaran Edebali, yaşlıların istek ve arzularını yerine getirmek için çalışmalarına aksatmadan devam edeceklerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.