SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali'nin çağrı merkezi mesaisi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çağrı Merkezi’nde vatandaşların aramalarına bizzat cevap vererek, gelen talepleri din

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali'nin çağrı merkezi mesaisi
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çağrı Merkezi’nde vatandaşların aramalarına bizzat cevap vererek, gelen talepleri dinleyip ilgili birimlere aktardı. 
365 günün 24 saati ilçe sakinlerine kesintisiz hizmet sağlayarak talepleri cevaplayan Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi, 129 bin 87’si 2018’de olmak üzere vatandaşlardan gelen toplam 532 bin 774 çağrıyı cevaplandırdı. 15 bin 329 talep ilgili müdürlüklere bildirildikten sonra, işlemler hakkında vatandaşlara bilgi verildi.  Yıldırımlılara profesyonel ve kaliteli hizmet sunmak için teknolojinin bütün imkânlarından faydalandıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde belediyemizin çözüm üretebileceği konular hakkında insanlarımızın kısa sürede talep ve şikâyetlerini iletmesi için oluşturulan Yıldırım Çağrı Merkezi’mizde yılın her günü 24 saati kesintisiz hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız, belediyemizin rutin hizmetlerinin yanında kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal bütün faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabileceği gibi, kendi öneri ve taleplerini diledikleri an çağrı merkezimize iletebilirler.  Amacımız hizmeti vatandaşın ayağına kısa süre içerisinde ulaştırabilmek.Vatandaşlarımız, belediyemize sosyal medyadan ve web sayfamız üzerinden de kolaylıkla ulaşabilirler” diye konuştu.
Bizzat cevap verdi
Edebali, Çağrı Merkezi’nde vatandaşların aramalarına bizzat cevap vererek, gelen talepleri dinleyip ilgili birimlere aktardı.
Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi, temizlik, asfalt bakım ve onarımı, gürültü kirliliği, vergi borcu sorgulama, rayiç bedeli, sokak hayvanları ve cenaze defin hizmetleri gibi konularda vatandaşların istek ve taleplerini kayıt ederek ilgili bildirime yönlendirerek çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiriyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.