SON DAKİKA
Hava Durumu

Eğitimde 'Yıldırım' iş birliği

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) arasında ilçedeki ilköğretim çağındaki ç

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Eğitimde 'Yıldırım' iş birliği
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) arasında ilçedeki ilköğretim çağındaki çocukların ve dezavantajlıların eğitim faaliyetlerinin yürütülmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. 

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde düzenlenen protokol törenine Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, TEGV Bursa Öğrenim Birimi yöneticisi Elif Nur Akınet, TEGV gönüllüsü Münire Çoban ve gazeteci İbrahim Çoban katıldı. Protokol çerçevesinde Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Destek ve Rehberlik Eğitim Merkezi (BEDESTEM) ile ilköğretim çağındaki çocuklara ve dezavantajlı fertlere belediye hizmet binasında okul dışı eğitim desteği verilecek. Yıldırım Belediyesi hizmet binasında gönüllü eğiticiler tarafından haftada iki gün eğitim görecek olan öğrenciler, TEGV’in faaliyetlerinden faydalanacak.
Yıldırım’ın geleceğini sağlam temeller üzerine kurmanın yolunun çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, çocukların iyi eğitim alması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Yıldırım’ın yüksek olan genç nüfus potansiyelini iyi kullanmak adına önemli projelere imza attıklarını dile getiren Edebali, “Çocuklarımızın aldıkları okul eğitimlerinin yanı sıra biz de yerel yönetimler olarak başta kültür-sanat ve spor olmak üzere önemli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren okul öncesi okullarımız başta olmak üzere şehrimizde eğitim gören her çocuğumuzun yanında oluyoruz. Çocuk Masası vasıtasıyla bizlere ulaşan evlatlarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.