SON DAKİKA
Hava Durumu

Emekli astsubaylardan anlamlı bağış

Yıldırım Belediyesi Sevgi Market, yardımseverlerin bağışı ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Sevgi Market’e son olarak E

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi Sevgi Market, yardımseverlerin bağışı ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Sevgi Market’e son olarak Emekli Astsubaylar Derneği tekerlekli sandalye bağışında bulundu. 


Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 10 tekerlekli sandalyeyi Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Necati Yelken’den teslim aldı. Keskin, tekerlekli sandalye bağışında bulunan Emekli Astsubaylar Derneği’ne teşekkür ederek, “Sevgi Market artık dillere desten oldu, adeta bir marka haline geldi. Birçok belediye bunu örnek alarak aynı uygulamayı yapmaya çalışıyor. Biz ise bunu çok daha geliştirerek, gıda, giysi, beyaz eşya, mobilya reyonu ile yoksullarımızı mutlulukla tanıştırma çalışıyoruz. Bizimkisi bir orkestra şefliği, burayı arkadaşlarımız yönetiyor. Alan elden veren ele transferle meşgulüz. Bu şekilde hayırları kabul ediyoruz. Yoksullarımızı zengillerle buluşturuyoruz. Bugün de bize bağışta bulunan Emekli Astsubaylar Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. Kendileri hayırsever vatandaşlara da örnek teşkil ettiler” diye konuştu.
Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Necati Yelken, kamu yararına çalışan bir dernek olmalarına rağmen asıl maksatlarının sosyal faaliyetlerde bulunmak olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.