SON DAKİKA
Hava Durumu

Emekli emniyet müdüründen gençlere öğütler

Hayatını uyuşturucu ile mücadeleye adayan emekli Emniyet Müdürü Mutlu Çelik, gençlere uyuşturucunun zararlarını anlattı.  Uluda

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Emekli emniyet müdüründen gençlere öğütler
Hayatını uyuşturucu ile mücadeleye adayan emekli Emniyet Müdürü Mutlu Çelik, gençlere uyuşturucunun zararlarını anlattı. 
Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle buluşan Çelik, yıllarca mücadele ettiği uyuşturucunun insana verdiği zararı ve gençlerin neden uyuşturucudan uzak durmaları gerektiğini anlattı. Meslek hayatı boyunca bağımlıları incelediğini belirten Çelik, gençleri uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirdi. Uyuşturucunun günümüzün en büyük sıkıntısı olduğunu ifade eden Mutlu Çelik, "Biz gençleri uyuşturucunun zararları konusunda şuurlandırıyoruz. Gençlerin uyuşturucu konusunda akıllarına gelen soruyu sorup cevap veriyoruz. Ben Türkiye'nin en önemli meselelerinden birinin uyuşturucuyu olduğunu görüyorum. Bu konuda gençlere güveniyorum. Bu mücadeleyi polisiye bir tedbir ve mücadele olarak görmek en büyük yanılgımız. Mücadelede eskiden anne babayı bir, öğretmeni iki, genci üç, polisi dört diye sıralardım. Şimdi bütün sıralamayı değiştirdim. Bu mücadeledeki en büyük görev medyamıza düşüyor. Bu mücadele polisiye boyutun üstüne geçti" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.