SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet müdürünün konuşması doğru, sözümün arkasındayım

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in sözleriyle ilgili yaptığı değerlendirmelerin arkasında ol

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2012 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2012 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in sözleriyle ilgili yaptığı değerlendirmelerin arkasında olduğunu söyledi.

Bursa’da Yeni Başkent Gazetesi Bursa Temsilciliği’nin açılışına katılan Arınç, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Diyarbakır Emniyet Müdürü’nün  sözlerini hatırlattı. Şunları söyledi: “Recep Güven’i Siirt’ten tanırım. Gazetecilerle bir söyleşide bir cümle kullanıyor. ‘Eğer bir teröristin bile dağda öldüğüne ağlamıyor isek insan değiliz.’ diyor. O 20 dakikalık bir konuşmanın içinde bir cümle.Ben 40 yıllık siyasi hayatımda söylediğim her sözün, atığım her adımın hesabını veririm. O cümlenin önü arkası alınmadan yorum yapıldı. Benim sözüme de bakarsanız ben orada teröre sebep olan ve o çocukları dağa çıkaran sebeplere dair değerlendirme yapmışım. Keşke emniyet müdürü o cümleyi bu konuşmanın içine koymasa. Ama konuşmanın bütün doğru. Benim adım Bülent Arınç.

Bu konuşma doğru, ben sözümün arkasındayım. Şahsi fikrimi söylerken ben ne kadar doğru ve haklı isem Sayın Başbakanımız da söylediklerinde yerden göğe kadar halkı ve doğrudur. Sayın Başbakanımız da o yanlışı görmüş ve eleştirmiştir. İkimizin söylediği de doğrudur.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.