SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyetten 'Huzur16' denetimi

İNEGÖL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, VATANDAŞLARIN MARUZ KALABİLECEĞİ HER TÜRLÜ TEHLİKENİN ÖNLENEBİLMESİ, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İÇİN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Emniyetten 'Huzur16' denetimi
İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların maruz kalabileceği her türlü tehlikenin önlenebilmesi, can ve mal güvenliğinin sağlanması için denetimlerine devam ediyor.
 

 

Şehir merkezinin belirli noktalarında rutin olarak devam eden denetimlerin yanı sıra önceki akşam İnegöl’ün giriş ve çıkışlarında belirlenen noktalarda eş zamanlı olarak yapılan asayiş uygulamasında Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte İnegöl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki birimlerden polisler katıldı. Yaklaşık 100 polisin görev aldığı uygulamayı İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan bizzat yönetti. Yaklaşık 2 saat süren denetimlerde, şehirlerarası yolu kullanan araçların detaylı olarak denetimi yapılıp, sürücü ve araçlardaki yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorgusu yapılarak haklarında yakalama emri bulunan şahıslar yakalanarak haklarında gerekli işlemler başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.