SON DAKİKA
Hava Durumu

En renkli kütüphaneler haftası kutlaması

BURSA’DA 52. KÜTÜPHANE HAFTASI COŞKUYLA KUTLANIRKEN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN KÜTÜPHANELER YAZARLARI OKURLARIYLA BULUŞTURDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
En renkli kütüphaneler haftası kutlaması
Bursa’da 52. Kütüphane Haftası coşkuyla kutlanırken, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphaneler yazarları okurlarıyla buluşturdu.
 

 

 

52.Kütüphane Haftası, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ali Paşa Oyuncak Kütüphanesi ve Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklara yönelik düzenlenen faaliyetlerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi konuklarını birbirinden eğlenceli faaliyetlerle ağırladı. Nezaket Özdemir’in gözetiminde yapılan ‘Çocuklarla Origami’ adlı atölye çalışması, öğrencilerin sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlayan eğlenceli bir programa imzasını attı. Çocukların kütüphaneleri daha yakından tanımalarını hedefleyen program, kitap okuma saatiyle sona erdi.
Ali Paşa Oyuncak Kütüphanesi’nin bu haftaki konuğu olan Gökçe Köy İlkokulu öğrencileri de oyunla kitap okuma programı sayesinde keyifli bir gün geçirdi.
52. Kütüphane Haftası’nda ‘Müzedeki Sandık’ adlı kitabın yazarı Nadide Utku, okurlarıyla Lala şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde bir araya geldi. Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Utku, okurlarının sorularını cevapladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.