SON DAKİKA
Hava Durumu

Engeller dostlukla aşıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya gelen engelli vatandaşlar, gönüllerince bir gün geçirdi. 

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya gelen engelli vatandaşlar, gönüllerince bir gün geçirdi. 


Bursa’da ulaşımdan çevreye, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar hayata geçirilen tüm yatırımları engelliler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin rahatlıkla yararlanabileceği şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, düzenlendiği sosyal etkinliklerle de vatandaşlar arasındaki birlik ve dayanışmayı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen piknik engelli vatandaşları bir araya getirdi. Piknik için gerekli tüm malzemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan engelli vatandaşlar, doğa ile iç içe birlik ve dayanışma içinde bir gün geçirdi. Günlerinin büyük bir bölümünü evlerinde ya da bulundukları semtlerde geçiren ve çok fazla dışarıya çıkma imkanı bulamayan engelli vatandaşlar, piknikte gönüllerince eğlendi.
Engelli vatandaşları böyle bir organizasyonda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanı Neşet Çakmaklı, tüm vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilenip, onlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi olarak engelliler başta olmak üzere toplumun tüm dezavantajlı guruplarına yönelik özel projeler geliştirdiklerini dile getiren Çakmaklı, özellikle engelli vatandaşlar için kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı.
Çocukları engelli olduğu için günlerinin büyük bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan aileler ise, bu etkinlik sayesinde hem kendilerinin hem de çocuklarının güzel bir gün geçirdiğini belirterek, etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.