SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan uzaya uydu fırlatıyor CHP geçmişe mektup yazıyor

  Dünyada her an her saniye medeniyetler ülkeler birbirleriyle bilimde teknolojide yarışa dursun, CHP kafası değişime karşı cansiperane

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan uzaya uydu fırlatıyor  CHP geçmişe mektup yazıyor
 

Dünyada her an her saniye medeniyetler ülkeler birbirleriyle bilimde teknolojide yarışa dursun, CHP kafası değişime karşı cansiperane durmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli oto ve uzaya füze göndermek için Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk’u Türkiye’de ağırlarken, CHP’li belediyeler, Atatürk’e mektup yazma yarışına giriyor.

Türkiye hızlı adımlarla tüm alanlarda dünya ligindeki yerini almak için mücadele ederken, dünya yansa bir dirhem eti yanmayan CHP, yine kasaba siyasetinden vazgeçmiyor. Türkiye’nin geleceği için tek bir proje üretmeyen CHP, 90 yıldır sadece Atatürk sömürüsü yaparak ayakta durmaya devam ediyor.

Bugün kundaktaki çocuğun elinde bile tablet telefon ve diz üstü bilgisayar varken ve yeni nesil sosyal medya ve interneti en üst seviyede kullanırken, CHP’li belediyeler çocuklara “Atatürk’e mektup” etkinliği düzenliyor. 90 yıldır Atatürk’ü siyaset malzemesi yapan ve başka argüman bulamayan CHP’nin belediyelerinin çapı da bir kez daha gözler önüne seriliyor.

MALKARA ÇADIR KURDU

Sık sık kurdukları çadırlarda çadır siyaseti yapan CHP’de Tekirdağ’ın Malkara Belediyesi, “Ata’ya Mektup Çadırı “ kurdu.  Günlerdir çadırın önüne giden CHP seçmeni de Atatürk’e mektup yazıyor.  Atatürk’e mektup yazmanın ne anlam ifade ettiğini kimse anlamasa da, yazılan o mektupların ne işe yarayacağı da belli olmasa da Malkara Belediyesi yaptığı işi ballandıra ballandıra sosyal medyasından anlatmayı sürdürüyor.

MUDANYA YARIŞMA DÜZENLEDİ

Atatürk sömürüsünün adeta dibini sıyıran Hayri Türkyılmaz başkanlığındaki Mudanya Belediyesi de Malkara Belediyesi’nden geri kalmadı. Şöyle afili de bir slogan üreten Mudanya Belediyesi, “Cumhuriyetimizin doğduğu kent Mudanya’nın Atatürk’e mektuplar yarışması” adını verdiği etkinlikle, çocukların Atatürk ilkelerine bağlılığını geliştireceğini ileri sürdü. Atatürk’ün heykeline ve  cismine takan fikirlerini ise göz ardı eden zihniyet, Mustafa Kemal’in  tüm konuşmalarında ilimden, fenden, muhasır medeniyetler seviyesinden bahsetmesini kulak ardı ediyor, bilimsel işlere imza atmak yerine Atatürk’ün ismini kullanarak siyaseti ilkokul çocuklarına kadar indirmenin gayretine girişiyor.

ELON MUSK BEŞTEPE’DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP yöneticilerinin her fırsatta hedef aldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu ülkenin çocuklarının yarınlarının güvencede olması için sadece 2 gün önce Space X ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan'ın Musk ile görüşmesinin ardından Musk'ın Türkiye’ye Türksat 5A-5B uydularının uzaya fırlatılması bağlamında geldiğini belirterek " Airbus ile bir anlaşma yapılacak. O da bunun alt tedarikçilerinden birisi. Kendi SpaceX firması. Bunu konuştuk." açıklamasını yaptı.

Bir yanda Atatürk heykeli yapmak için sıraya giren, Atatürk’ün okuyamayacağı mektuplar için organizasyonlar düzenleyen CHP zihniyeti, bir yanda Türkiye yenidünya düzeninde hak ettiği yeri alsın diye gecesini gündüzüne katan bir ülke yönetimi. İşte aradaki fark…

(Fetih BAĞCI)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.