SON DAKİKA
Hava Durumu

Esentepe Hastanesi'nden eğitime büyük destek

Özel Esentepe Hastanesi, Mudanya’da eğitim öğretim yapan devlet okullarının spor malzemesi ihtiyacını karşıladı. İkbal Betül Ali İhsan

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esentepe Hastanesi'nden eğitime büyük destek
Özel Esentepe Hastanesi, Mudanya’da eğitim öğretim yapan devlet okullarının spor malzemesi ihtiyacını karşıladı. İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törenle okullara malzemeleri teslim edilirken, Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal,  eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Alpaslan YILDIZ

Mudanya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların spor malzemesi ihtiyacı Özel Esentepe Hastanesi ve Mudanya Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) tarafından karşılandı. Öğrencilerin beden eğitimi derslerinde kullanacakları toplardan raketlere, tatamiden jimnastik minderine kadar tüm malzeme ihtiyaçları eğitim kurumlarına dağıtıldı.

TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilinğiroğlu Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen törene Esentepe Hastanesi’ni de bünyesinde bulunduran Kopal Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, MUYAD Başkanı Sahip Keçici, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Törende konuşan Mudanya İlçe Milli eğitim Müdürü Osman Şeker, eğitime verilen desteğe teşekkür etti. Şeker, “Okullarda öğrencilerimizin spor malzemesi ihtiyacını karşılama noktasında desteğini esirgemeyen Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Kopal ve MUYAD Başkanı Sahip Keçici’ye teşekkür ediyorum. Bu yardımın gerçekleşmesinde aracı olan Gazeteci Alpaslan Yıldız’da da çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın eğitimi için taş üstüne taş koyan herkese şükran borçluyuz. Özel Esentepe Hastanesi ve MUYAD her zaman eğitime verdikleri destekle bizlere yardımcı oluyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

“BÜYÜK MUTLULUKLA DESTEK VERİYORUZ”

Özel Kopal Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Topal da yaptığı açıklamada, eğitimin önemine dikkati çekerek, her zaman eğitim öğretime ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Türkiye’de yaşanan insanların hepsinin elinden geldiğinde eğitim öğretime katkıda bulunması gerektiğine vurgu yapan Kopal, “Severek ve büyük mutlulukla yaptığımız bu katkıya vesile olan Mudanya Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, MUYAD Başkanı Sahip Keçici, Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya ve gazeteci Alpaslan Yıldız’a teşekkür ediyorum. Eğitime destek vermekten büyük kıvanç duyuyorum” dedi.  MUYAD Başkanı Sahip Keçici de daha önce okullara ve öğrencilere destek verdiklerini, bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

36 OKULA SPOR MALZEMESİ

Özel Esentepe Hastanesi ve MUYAD’ın sağladığı spor malzemeleri Mudanya’daki 36 okula dağıtıldı. Törenin ardından malzemeler eğitim kurumlarının yöneticileri ya da beden eğitimi öğretmenlerine teslim edildi. Teslim edilen malzemeler arasındafutbol topları, basketbol topları, voleybol topları, hentbol topları, badminton top setleri, badminton raket setleri, tenis topu setleri, jimnastik matı setleri, jimnastik minderleri ve tatami minderleri yer alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.