SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski fabrika zula oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde metruk bir fabrika binasının özel bölümünde 95 kilogram esrar ele geçirildi. Ekipler, 2 günlük pusunun ardından

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2013 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2013 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın İnegöl ilçesinde metruk bir fabrika binasının özel bölümünde 95 kilogram esrar ele geçirildi. Ekipler, 2 günlük pusunun ardından 2 kişiyi gözaltına aldı.


Edinilen bilgiye göre, Bursa ve çevresinde piyasaya sürülmek istenen toz ve kubar esrar, Güneydoğu illerinden hurçlara sarılarak getirilip Organize Sanayi Bölgesi'nde eski bir fabrika binasının zemin katında oluşturulan özel bölmelere gizlendi. Terk edilmiş fabrika binasında hareketlilik tespit eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, fabrikayı takibe aldı. 3 gün önce Bursa Emniyet Müdürlüğünden getirilen narkotik köpeği ile fabrika binasına girerek inceleme yapan emniyet ekipleri, zemin katta özel olarak hazırlanan ve zeminle aynı renkteki kapakla örtülen bölümü buldu. Kapağın açılması ile birlikte özel bölümde hurçlar içerisinde poşetlere ve bezlere sarılmış vaziyette 95 kilo toz ve kubar esrar ele geçirildi.
Piyasa değeri 250 bin lira olduğu belirtilen esrar maddelerine dokunmayan emniyet ekipleri, fabrika çevresinde pusuya yatarak esrar maddelerinin sahiplerinin gelmesini bekledi. Dün akşam fabrikaya gelen 2 kişi gözaltına alındı.
Özel bölümden çıkarılan esrar maddelerine el konulurken, gözaltına alınan 50 yaşındaki A.K. ile 30 yaşındaki Y.K., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.