SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaftan ilginç serinleme yöntemi

Tarihinin en sıcak günlerini yaşayan İnegöl’de hava sıcaklığı 40 dereceyi geçerken, vatandaşlar serinleyebilmek için ilginç yollara başv

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esnaftan ilginç serinleme yöntemi
Tarihinin en sıcak günlerini yaşayan İnegöl’de hava sıcaklığı 40 dereceyi geçerken, vatandaşlar serinleyebilmek için ilginç yollara başvuruyor. Sıcaktan bunalan genç bir esnafın dondurma dolabına girerek serinleme yöntemi sosyal medyayı salladı.

 

20160624aw785484-05-576d05a3e01a3

 

 

 
Kavurucu sıcaklardan bunalan İnegöllüler farklı serinleme yöntemleri buluyor. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerinde seyrettiği İnegöl’de vatandaşların bazıları serinlemek için doğal yöntemleri denerken, bazıları ise ilginç yöntemlere başvurabiliyor.
Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokak’ta faaliyet gösteren market sahibi 25 yaşındaki Salih Baydar, boş dondurma dolabına girerek sıcakta serinlemeye çalıştı. Eksi 25 derece olan dolaba giren genç esnaf, elektriğe kapılma riskine aldırış etmeden dondurma dolabı içerisinde serinlemenin keyfini yaşıyor.
Salih Baydar, “Sabahtan akşama kadar markette duruyorum. Hava sıcaklığı bizleri de etkiliyor. Bugün dondurma dolabını temizlerken, aklıma böyle bir şey geldi. Hazır dolabı boşaltmışken, dolabın içinde yatarak serinlemek istedim. Uygulama hoşuma gitti. Dolabın içerisinde çok kısa sürede serinliyorum. Daha sonra da dışarı çıkıyorum. Çok fazla dursam donabilirim. Serinleyip çıkıyorum, bana yetiyor” dedi.

 

 

 

 

 

İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.