SON DAKİKA
Hava Durumu

Esra Gülyol Cinayeti Karara Kaldı

ESRA GÜLYOL (GÖKHAN SARIKAYA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esra Gülyol Cinayeti  Karara Kaldı
Bursa'da, geçen yıl nisan ayında Esra Gülyol'u park halindeki bir otomobilde eski erkek arkadaşı Nurettin Göktaş ile konuşurken tabancayla vuralarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.


 

 

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Orhan Özdal (30) ile tarafların avukatları katıldı. Tutuksuz yargılanan Göktaş ise duruşma salonuna gelmedi.

Özdal savunmasında, Esra Gülyol'un cep telefonu hattının Nurettin Göktaş adına kayıtlı olduğunu söyledi.

Gülyol ile onun eski erkek arkadaşı Göktaş arasında yüksek fatura nedeniyle tartışma çıktığını ve kadının yardım istemesi üzerine olay yerine gittiğini anlatan Özdal, "Aracımı, Nurettin'in otomobilinin arkasına park ederken, siyah renkli başka bir otomobil aracıma sürterek geçti. Nurettin ve Esra'nın bulunduğu otomobile bu aracın içinden ateş edildi. Daha sonra Nurettin'in kullandığı araç hızla uzaklaştı." dedi.

Suçlamayı kabul etmeyen Özdal, kendisine ait tabancanın adli tıp uzmanlarınca incelenmesini talep etti.

Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında, sanık Özdal hakkında "olası kasıtla öldürme" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 40 yıl hapis cezası verilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının ek süre talep etmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi Selamet Sokağı'nda, 21 Nisan 2015'te eşi cezaevinde bulunan Esra Gülyol, eski erkek arkadaşı Nurettin Göktaş'la onun otomobilinde konuşurken dışarıdan tabancayla ateş edilmesi sonucu göğsünden yaralanmıştı. Kadın, olaydan yara almadan kurtulan Göktaş tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında Nurettin Göktaş ve Orhan Özdal'ı gözaltına almıştı. Özdal çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, Göktaş ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.