SON DAKİKA
Hava Durumu

Evlerde sorunları dinliyor

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. 'Hizmet Evinizde' projesi kapsamında ev ziyaretler

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. 'Hizmet Evinizde' projesi kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştiren Dündar, belediye hizmetleri hakkında vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini dinliyor.



Demirtaş Mahallesi'nde, ‘Hizmet Evinizde’ ekibi ile birlikte vatandaşların zilini çalan Dündar, mahallelinin ilgisiyle karşılandı. Mahalle sakinleri, yol, alt yapı ve toplu ulaşım sıkıntıları konusunda çözüm istedi.

Başkan Mustafa Dündar ise geçtiğimiz yıl ilçedeki 109 mahallenin tamamını dolaşarak sorunları yerinde tespit ederek çözüm ürettiklerini hatırlatarak, şunları dile getirdi: “Demirtaş, 2009 seçimleri ile birlikte Osmangazi’ye dahil olmuş bir mahallemiz. Bu mahallemizin belediye olduğu dönemlerden kalan bir takım alt yapı sıkıntıları vardı. Bizler, bu sorunların aşılması için büyük çaba gösterdik. Demirtaş’ı bir cazibe merkezine dönüştürecek projelere imza attık. Şu anda çalışmaları devam eden Demirtaş Meydan projesi ve beraberinde inşa edilecek olan cami, tamamlandığında Demirtaş’a yeni bir kimlik katacak. Yapımı tamamlanmak üzere olan kapalı yüzme havuzu, atıcılık ve trap tesisleri ile Demirtaş, Bursa’nın cazibe merkezi olacak.”

Ardından evleri ziyaret ederek ev sahipleri ile çay içen Dündar, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.