SON DAKİKA
Hava Durumu

Evlilik şenliği başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından düzenlenen evlilik şenliği törenle başladı. İki gün sürecek şenlik, evlili

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2013 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından düzenlenen evlilik şenliği törenle başladı. İki gün sürecek şenlik, evlilik hazırlığı yapan gençler ve aileleri için önemli bir kılavuz niteliği taşıyor.



Düğün sezonu öncesi evlenecek çiftlere yol göstermek amacıyla düzenlenen şenlik Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (AKKM) fuaye alanında ziyaretçilere kapılarını açtı. Evlenme hazırlığı yapanların istediklerini daha kolay bir şekilde bulmaya yardımcı olacak şenlikte 41 firma ürün ve hizmetlerini tanıtıyor. Şenlikte gelinlik, damatlık, abiye, davetiye, nikâh şekeri gibi ürünlerin yanı sıra firmaların çeşitli hizmetleri de ziyaretçilere tanıtılıyor.

Şenliğin açılış töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Övünç, organizasyonun evlilik hazırlığına başlamış birçok çifte yardımcı olacağını söyledi.

'Ömür boyu aşk' isimli eseri ve radyo programıyla tanınan yazar Cemil Tokpınar, cumartesi gençlere evlilikteki mutluluğun sırlarını anlatacak. Şenliğin son günü olan pazar günü de Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Başak Emre, Sevil Uyar gibi ünlü isimlerin de yer alacağı defile yapılacak.

Şenliğin açılış kurdelesini kesen AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara evlilik müessesinin önemli bir kurum olduğunu belirterek, şenliğin yeni evlenecek çiftlere yol göstereceğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.