SON DAKİKA
Hava Durumu

Falçatalı fantezi kanlı bitti

Bursa’da maaşlarını aldıktan sonra travestilerle eğlenen iki inşaat işçisinin alemi kanlı bitti. Alkolün dozunu fazla kaçıran iki arkadaş

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2012 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2012 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da maaşlarını aldıktan sonra travestilerle eğlenen iki inşaat işçisinin alemi kanlı bitti. Alkolün dozunu fazla kaçıran iki arkadaş, sabah kalktıklarında falçatayla karın ve yüzlerinden yaralandıklarını anlayınca ambulans çağırdı. 

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Nenehatun Caddesi Manolya Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir inşaatta işçi olarak çalışan O.V. (24) ve E.S. (26), aylıklarını alınca eğlence gecesi düzenledi. Sitede bekar olarak kalan 5 arkadaştan 3’ü de Sakarya Mahallesi Görükle’de arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeyi tercih etti. Yalova yolu üzerinde 2 travestiyle anlaşan gençler, Ataevler Mahallesi’ndeki bekar evine geldi. Geceyi travestilerle eğlenerek geçiren gençler, sabah kendilerine geldiklerinde gördüklerine inanamadı. O.V. ve E.S., sabah kalktıklarında karınlarında ve yüzlerinde falçata izleri olduğunu, elbiselerinin kanlar içinde kaldığını görünce şok oldu.
Görükle’deki arkadaşlarını arayarak yardım isteyen gençlerin imdadına sağlık ve polis ekipleri yetişti. Nasıl yaralandıklarını sağlık ekiplerine ve polislere utandıkları için anlatamayan gençlerden E.S. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, O.V. ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evde yapılan incelemede gençlerin, travestilerle alkol aldıktan sonra falçata ile şakalaştıkları ancak alkollü oldukları için acıyı hissetmedikleri tahmin ediliyor. Polis, şimdi gençleri yaralayan travestileri arıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.