SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatih Güler'den isyan paylaşımları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolsuzluk ve hırsızlıktan açığa alınan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi için İngil

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fatih Güler'den isyan paylaşımları
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolsuzluk ve hırsızlıktan açığa alınan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi için İngiltere ziyaretini yarıda kesmesi ve İlgezdi’ye sahip çıkması, Gemlik’te FETÖ tezgahı ile görevden alınan eski CHP’li Belediye Başkanı M. Fatih Güler’i isyan ettirdi. Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP’lilere ve Kılıçdaroğlu’da tepki gösterdi.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakınlarına rezidans dairesi verdiği iddiasıyla kamuoyu gündeminde günlerce tartışılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınması parti içinde de tartışmalar yol açtı. 2011 yılında Gemlik Belediye Başkanı iken görevden alınan ve CHP tarafından sahip çıkılmadığını söyleyen Mehmet Fatih Güler, sosyal medya hesabından adeta isyan etti. Güler, “CHP'nin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye verdiği desteği izliyorum. Hatırlatmak isterim...2011 yılında Gemlik'te;
FETÖ idam sehpasını hazırladı. AKP ilmiği boynuma geçirdi. CHP adına karar verenler altımdaki tabureye tekme attı. Siyasi infaz böylece gerçekleşmiş oldu. O zaman neredeydiniz ?
Halen daha neredesiniz ?” ifadelerini paylaştı. Dönemin CHP İlçe Başkanı Cem Güler de, “Battal İlgezdi sahipsiz değilmiş! Peki 2011'de Gemlikte hukuksuzca görevden uzaklaştırılan Fatih Güler'i niye sahipsiz bıraktınız?” sözleri ile CHP’lilere tepki gösterdi.

Kamuoyu, Mehmet Fatih Güler, rezidans vermediği için mi yoksa rant sağlamadığı için mi acaba o dönem partisi tarafından sahiplenilmedi ve yalnız bırakıldı sorularına yanıt bekliyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.