SON DAKİKA
Hava Durumu

Feray Hoca'ya son görev

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden geçen yıl emekli olan Prof. Dr. Feray Odman Çelikçapa, İst

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Feray Hoca'ya son görev
Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden geçen yıl emekli olan Prof. Dr. Feray Odman Çelikçapa, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Feray Odman Çelikçapa için Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tören düzenlendi. Törene, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, İİBF Dekanı Prof. Dr. Tayyar Arı, öğretim üyeleri, personel, Odman ve Çelikçapa ailesi ile yakınları katıldı. Konuşmaların ardından Feray Odman Çelikçapa, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Feray Odman Çelikçapa’nın cenazesi, Emirsultan Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Emirsultan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ÖZGEÇMİŞİ

Prof. Dr. Feray Odman Çelikçapa, 16 Şubat 1960 tarihinde Bursa’da doğdu. 1982 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 1983 yılında Yükseklisans, 1988 yılında doktora eğitimini Uludağ Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, 1989 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’ne yardımcı doçent olarak atandı. Üretim Yönetimi ve Pazarlama Ana Bilim Dalında 1994 yılında doçent, 2001 yılında ise profesör oldu. Prof. Dr. Feray Odman Çelikçapa’nın alanında birçok kitabı, makalesi bulunuyor. 16 Ağustos 2017 tarihinde emekli olan Feray Odman Çelikçapa, APA, evli ve bir çocuk annesiydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.