SON DAKİKA
Hava Durumu

Ferudun Kahraman: 'Paralelle mücadelede üzerime düşeni yapacağım'

DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, yaptığı bir açıklama ile, hakkında "paralel yapıya yakın" yönündeki  göndermelere yanıt verdi. Kahraman, yaptığ

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ferudun Kahraman: 'Paralelle mücadelede üzerime düşeni yapacağım'
DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, yaptığı bir açıklama ile, hakkında "paralel yapıya yakın" yönündeki  göndermelere yanıt verdi. Kahraman, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi:

"Bursa İlimizde yaklaşık 35 yıldır ticaretle uğraşmaktayım. Ticaret hayatım boyunca elde ettiğim gelirlerden bir kısmını, ayrım yapmaksızın çeşitli resmi veya gayri resmi hayır işlerinde harcadım. Diyanet teşkilatı, köy tüzel kişilikleri, diğer cemaat ve cemiyetlerin birçoğuna ayni ve nakdi yardımda bulundum. Sağladığım bu yardımlardan bir kısmı da bugün paralel yapı olduğunu öğrendiğim, o zaman kendisini hizmet hareketi olarak tanıtan yapıdır.
Bu yapının merkez teşkilatında olduğu gibi ilimizde de hem resmi hem gayri resmi çalışanları ve görevlileri benden yardımcı olmamı istemişlerdir. Günün şartlarında herkes gibi ve her yerde de olduğu gibi karınca kararınca yardımcı olmuşumdur. Bu itibarla da çocuklarımı; dini yönden de eğitimlerinin olması düşüncesiyle yine bu yapının okullarına gönderdim.

Ama devletimizin bu yapı ile ilgili inisiyatifi almasından sonra ben de üzerime düşeni yapmaya gayret ettim ve 17-25 Aralık darbe girişimlerinden sonra bu yapıyla herhangi bir alakam kalmamıştır. Zaten benim bu yapıyla kendi isteğimle bir bağım oluşmamıştır. Yapının elemanlarının sürekli ısrarı üzerine başlayan ve yukarıda izah ettiğim kapsamda gelişen ilgi artık sona ermiştir.

Ben de izledikçe; bu yapının yurtdışında Sayın Cumhurbaşkanımızı ve diğer milli konularımızı suistimal etmeleri canımı çok sıkmıştır.

Bundan böyle bu yapının fitne ve fesadının önlenmesi ve bu yapı nedeniyle benim gibi mağdur olmuş kişilerle birlikte sivil inisiyatif olarak üzerime düşeni yapacağım."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.