SON DAKİKA
Hava Durumu

FESPA'ya Bursa Damgası!

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO), REKLAM, DANIŞMANLIK, İLETİŞİM VE MEDYA ALANLARINDA FAALİYET GÖSTEREN 37. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNİ SEKTÖRÜN LİDER FUARLARINDAN OLAN FESPA EURASİA 2015 İLE BULUŞTURDU.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2015 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FESPA'ya Bursa Damgası!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), reklam, danışmanlık, iletişim ve medya alanlarında faaliyet gösteren 37. Meslek Komitesi üyelerini sektörün lider fuarlarından olan FESPA Eurasia 2015 ile buluşturdu.
 

 
BTSO, üyelerine yönelik yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında yüzlerce firmayı 50’yi aşkın fuarla buluşturan BTSO, meslek komitelerinden gelen talepler doğrultusunda yurt içi fuarlarına yönelik de organizasyonlarını sürdürüyor. 2015 yılı boyunca üyelerini 11 farklı yurt içi fuar ile buluşturan BTSO, son olarak da 37. Meslek Komitesi üyelerini FESPA Eurasia Fuarı’na taşıdı. 70’e yakın sektör temsilcisi, BTSO tarafından yapılan organizasyonla 10-13 Aralık tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da ziyaretçilerini ağırlayan fuarı mercek altına aldı.Baskı teknolojilerindeki son gelişmeleri yakından takip etme imkanı yakaladıklarını ifade eden 37. Meslek Komitesi ve Heyet Başkanı Orhan Seyfi Söylev, Fuarların Bursa iş dünyasına büyük faydalar sağladığını kaydetti. Söylev, “Meslek komitemizden gelen talep doğrultusunda böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Fuarcılık konusunda BTSO’nun başarılı çalışmalarını çok iyi biliyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.