SON DAKİKA
Hava Durumu

Fırtınada başına branda düşen talihsiz kadın...

Bursa’da şiddetli lodos sebebiyle bir binanın 3. katındaki 200 kiloluk branda, kaldırımda yürüyen kadının başına düştü. Yaralanan kadın

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2012 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2012 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fırtınada başına branda düşen talihsiz kadın...
Bursa’da şiddetli lodos sebebiyle bir binanın 3. katındaki 200 kiloluk branda, kaldırımda yürüyen kadının başına düştü. Yaralanan kadın polislerden kaybolan yüzüğünün bulunmasını isteyince polisler yüzüğü bularak kadına teslim etti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. Şiddetli lodos sebebiyle bir apartmanın 3. katındaki kafenin balkonundan yaklaşık 200 kiloluk branda, yol kenarında yürüyen Şükran Sel’in (46) üzerine düştü. Brandanın altında kalan kadın için vatandaşlar 112 Acil Servis’i aradı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından kadın ambulansa konuldu. Bu sırada kadın parmağındaki yüzüğünü kaybettiğini anlayınca yüzüğünün derdine düştü. Ambulans ve polis ekipleri kadının ricasını kırmadı. Ekipler yaklaşık 10 dakika boyunca olay yerinde yüzük aradı. Brandanın altındaki yüzüğü bulan polis ekipleri, sağlık görevlileri aracılığıyla yüzüğü kadına teslim etti. Kadın yüzüğünü aldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağıya düşen 200 kiloluk branda ise olay yerinden kaldırıldı. Başka bir kazanın olmaması için polis ekipleri olay yerinin güvenliğini sağladı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.