SON DAKİKA
Hava Durumu

Gaspçı dehşeti

Bursa’nın Mudanya ilesinde bir kadın, kendisine ait metruk evde kedileri beslerken, maske takan sabıkalı bir gaspçının hışmına uğradı. 

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın Mudanya ilesinde bir kadın, kendisine ait metruk evde kedileri beslerken, maske takan sabıkalı bir gaspçının hışmına uğradı. 


Halitpaşa Mahallesi’nde ikamet eden A.D. (75), dün gece geç saatlerde evinin yakınlarında kendisine ait olan metruk binada kedilerini beslemek istedi. İddiaya göre, A.D’nin karşısına çıkan maskeli ve eldivenli U.A, yaşlı kadının boğazını sıktı. Yaşlı kadını darp eden U.A, “Bana para ver, annem kanser hastası” dedi. Yaşlı kadın, “Beni öldürme, sana para vereceğim” dedikten sonra saldırganın elinden kurtularak komşusuna sığındı.
İhbar üzerine harekete geçen polis, U.A’yı aynı mahallede Ali Fuat Sokağı’nda arkadaşının evinde yakaladı. Mağdurenin teşhis ettiği zanlının hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından sabıkalı ve hakkında Gemlik Savcılığı’nca hırsızlıktan yakalama emri olduğu öğrenildi. Zanlı ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.