SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazilerden İTSO'ya ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Muharip Gaziler Derneği üyesi gazileri makamında ağırladı. 

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gazilerden İTSO'ya ziyaret
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Muharip Gaziler Derneği üyesi gazileri makamında ağırladı. 
İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen ve Gaziler, nezaket ziyaretleri kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler. Selami Seymen, “İnegöl’ümüze değer katan, ekonomiye yön veren odamıza çalışmalarında başarılar, başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize kolaylıklar diliyoruz” dedi. Yavuz Uğurdağ ise, “Bugün değerli gazilerimizi odamızda ağırlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve istiklâli uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimiz, bizim iftihar kaynaklarımızdır. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımıza ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin bu günlere erişmesinde büyük emekleri bulunan gazilerimizin değerinin bilinmesi ve yalnızca özel günlerde değil her zaman yanlarında olunması gerektiğine inanıyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihtiyaç duydukları her durumda İnegöl Muharip Gaziler Derneği'nin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.