SON DAKİKA
Hava Durumu

Geçti Bor'un pazarı!

AK Parti İl Başkanı eylemler boyunca kulaklarını tıkadığı metal işçilerini bugün’nda kurdukları çadırlarında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Geçti Bor'un pazarı!
AK Parti İl Başkanı eylemler boyunca kulaklarını tıkadığı metal işçilerini bugün’nda kurdukları çadırlarında ziyaret etti.
Bursa’da metal işçilerinin haklı talepleri için başlattıkları eylemler tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırırken AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun bu mücadeleye seçim öncesi kulaklarını tıkamış ve bununla da kalmayıp işçilere su ve yemek yardımı yapan AK Parti Belediyelerini Vali ile elbirliği yaparak engellemişti. Bunun sonucunda sahipsiz görülen işçiler haklarınız verilecek diyerek eylemler sonlandırıldıktan sonra tutarsız bahanelerle işten çıkarılmış ve işten çıkarılan işçiler seslerini duyurabilmek için Kent Meydanı’nda ‘Diriliş Çadırı’ kurmuşlardı. İşten çıkarılanlar arasındaki 6 işçi de dilsiz ve sağır olmasına karşın slogan attınız bahanesi ile işten çıkarılmıştı. Cemalettin Torun, aileleri ile yüz binleri bulan ve eylemler boyunca görmezden geldiği işçileri bugün hatırlayarak Kent Meydanı’ndaki çadırlarına ziyarete gitti ve işten çıkarılan işçiler için imza atıp işçilerle sohbet etti.

cemalettin
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.