SON DAKİKA
Hava Durumu

Gelin dahil 40 kişi zehirlendi...

Bursa'da düğün evinde ikram edilen yemekten zehirlenen 40 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Aralarında gelininde bulunduğu zehirlenen

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2012 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2012 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gelin dahil 40 kişi zehirlendi...
Bursa'da düğün evinde ikram edilen yemekten zehirlenen 40 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Aralarında gelininde bulunduğu zehirlenenler Bursa'nın çeşitli hastanelerinde gözetim altına alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Olay saat 02.00 sıralarında Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcasının oğlu Mehmet Gündüz ile kızı Songül Gündüz'ün düğün cemiyetlerinde davetlilere ikram etmek için iki gün önce marketten 16 kilo tavuk alan Rıza Gündüz, düğün sabahı eşi Remziye Gündüz'ün tavukları pişirmesini istedi. Akşam Düğün eğlencesine gelen davetlilere pilav ve ayran ile ikram edildi. Gece ilerleyen saatlerde ikram edilen tavuktan yiyen misafirler, karın ağrısı ve kusma şikayetleri üzerine özel araçlarla ve olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ile Bursa'nın çeşitli hastanelerine kaldırılarak müşahade altına alındı. Hastaneye kaldırılan 40 kişiden çoğunun çocuk olduğu ve yemeği kendi elleri ile yağan Remziye Gündüz ile yeni evlenen kızı Songül Gündüz'ünde tedavi gördüğü öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan zehirlenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, tavukları mahallenin marketinden aldığını söyleyen Rıza Gündüz, polis ekipleri ifadede yapılan yemekten kendininde iki tabak yediğini belirtti.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.