SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik açıklarında kaybolan 2 kişi için arama çalışmaları devam ediyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde iki kişiyi arama çalışmaları 17 saattir sürüyor. Sahil Güvenlik ekipleri tekne ile zodyaklarla, havadan ise hel

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gemlik açıklarında kaybolan 2 kişi için arama çalışmaları devam ediyor
Bursa'nın Gemlik ilçesinde iki kişiyi arama çalışmaları 17 saattir sürüyor. Sahil Güvenlik ekipleri tekne ile zodyaklarla, havadan ise helikopter ve drone ile deniz didik didik aranıyor.
Gemlik Kurşunlu limanından şahsi tekneleriyle denize açılan 10 kişi akıntıya kapıldı. Hava muhalefeti nedeniyle Gemport açıklarına savrulan tekne, bir süre çalıştırılmadı. Savrulma sonrasında kıyıya yüzmek isteyen Yaman S., Serdar S. ve Natalie S. tekneden atlamalarından sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu.Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bir süre sonra tekneyi çalıştıran vatandaşlar, Gemlik Kurşunlu Marina'ya gelerek emniyet güçlerini aradı. Akşam 18.00 itibariyle ilçe jandarma ekipleri ve Mudanya Sahil Güvenlik Komutanlığının arama çalışmaları devam ediyor. Mudanya Sahil Güvenlik ekipleri olaydan tam 12 saat sonra Yaman Ş.’yi Kurşunlu açıklarında denizde yüzerken kurtarmıştı. Çalışmaların başlamasından bu yana geçen 17 saattir iki kişinin arama çalışmaları sürüyor. Ayrıca helikopter ve drone ile bölge havadan taranıyor. Kayıp kişilerin yakınları ise gelecek iyi haberi umutla bekliyor. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.