SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik'te şafak operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şafak vakti aralarında özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 180 polisin katılı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2012 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2012 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gemlik'te şafak operasyonu
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şafak vakti aralarında özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 180 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 21 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeği Alfa’nın da destek verdiği operasyonda, evlerin çeşitli bölümlerine zulalanmış uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gemlik’te ‘Torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 3 ay önce çalışma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 30 ayrı delillendirme yapıldı. Cumhuriyet Savcılığının izniyle harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Özel Harekat Şubesi, Çevik Kuvvet Şubesi ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 180 polis, belirlenen 18 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de görev aldığı operasyonda, ggün ışımadan karşısında polis gören uyuşturucu tacirleri büyük şaşkınlık yaşadı. Hareketli anların yaşandığı nefes kesen uyuşturucu operasyonu polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Narkotik Köpeği Alfa, evlerde aramalara destek verdi. Alfa, bir evde koltuk altına saklanmış uyuşturucuyu yakalarken başka bir evde halı arasına zulalanmış esrar maddesini de gün yüzüne çıkardı. Narkotik polisleri de girdikleri evlerde turşu bidonları da dahil evin tüm bölümlerini didik didik aradı.

Operasyonda uyuşturucu madde sattıkları ve bulundurdukları iddiasıyla 21 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında satışa hazır paketler halinde 187 gram esrar maddesi, 2 adet ecsatsy hap, 5 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Gözaltına alınan 21 zanlı, ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevkedilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.