SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik'te şaka gibi ihale!

Gemlik Belediyesi’nde önceki gün gerçekleştirilen ihale şaşkınlık oluşturdu. İhaleye giren 5 firmanın tamamı da kuruşu kuruşuna aynı te

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gemlik'te şaka gibi ihale!
Gemlik Belediyesi’nde önceki gün gerçekleştirilen ihale şaşkınlık oluşturdu. İhaleye giren 5 firmanın tamamı da kuruşu kuruşuna aynı teklifi verdi.

Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan hizmetler ile ilgili destek hizmet alımı için ihale yapıldı. Hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi. Gemlik Belediyesi’nde ihale salonunda yapılan ve 12 firmanın doküman aldığı ihaleye 5 firma teklif verdi.  Ancak Destek Hizmetleri Müdürü Cengiz Güneş, Mali Hizmetler Müdürü E.Aksel Tümer, İnsan Kaynakları Müdürü Yunus Emre Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ve Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal’dan oluşan ihale komisyonu zarfları açınca ilginç bir durum ortaya çıktı.

İhaleye katılan Avina Yapı Turizm Gıda Danışmanlık ve Sosyal Hizm. San. Tic. Ltd. Şti,  Güven Temizlik Hiz. Ltd. Şti., Efser Yapı İnş. Tah. San. Tic. Ltd. Şti., Yeniortadoğu Eğitim Hizm. San. Tic. Ltd. Sti. ve TT Personel Destek Temizlik San. Tic. Ltd. Şti. firmalarının hepsi  2.049.019.98 TL zarf attı. Tüm firmaların kuruş şaşmadan aynı teklifi atmaları firmaların anlaştığı yorumuna neden olurken, ihalenin iptal edilip edilmeyeceği ve bu firmalarla ilgili inceleme başlatılıp başlatılmayacağı merak ediliyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.