SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençler, Gürsu'nun geleceğine ışık tutuyor

Gürsu Belediyesi, “1.Ericek Gençlik Buluşması” yla, Başkan Mustafa Işık ve gençleri buluşturdu. Gürsu Adrenalin Park’ta gerçekleş

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2018 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gençler, Gürsu'nun geleceğine ışık tutuyor
Gürsu Belediyesi, “1.Ericek Gençlik Buluşması” yla, Başkan Mustafa Işık ve gençleri buluşturdu. Gürsu Adrenalin Park’ta gerçekleştirilen “1.Ericek Gençlik Buluşması”, gençlerin keyifli anlar yaşadıkları renkli görüntülere sahne oldu.
Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ile Arge ve İnovasyon Birimi işbirliğinde organize edilen etkinlikte, Başkan Işık, Gürsulu gençlerle buluştu. “Adrenalin Park” ımızın muhteşem göl manzarasında gençlerimizle bir araya geldik” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Adrenalin Parkımız, doğa sporlarında önemli merkezler arasında yerini almış durumda. Merkezimizi daha da geliştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Birçok etkinliğimize ev sahipliği yapan Adrenalin Parkımız’da ağırladığımız gençlerimizin Gürsu için hayallerini, bizlerden beklentilerini ve proje önerilerini, hoş sohbet ortamında onlardan dinledik. Gençlerimizin yarınlarımızı aydınlatacak ışıklarından faydalanarak hizmetlerimize yön vermek istedik” dedi.



Geleneksel hale gelmesi hedeflenen gençlik buluşmalarında; Gürsu’nun gelişimi için hayata geçirilen hizmetler ve potansiyel projeler hakkında gençlerle istişareler de yapılacak. Adrenalin Park’ta doğa sporları yapma imkanı da bulan gençler, etkinlik kapsamında gece düzenlenen müzik dinletisiyle keyifli anlar yaşarken, kamp ateşi çevresinde çekilen halaylarla renkli görüntüler oluşturdu. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.