SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençlik kampları yaza hazır

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, gençlik kamplarının fiziki eksikliklerinin tamamlanarak yaz mevsiminde gençlerin hizmeti

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2012 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2012 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, gençlik kamplarının fiziki eksikliklerinin tamamlanarak yaz mevsiminde gençlerin hizmetine sunulacağını söyledi. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Gemlik Yelken Kulübü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden devri yapılarak, İl Müdürlüğüne bağlanan Gemlik Hasanağa, Karacaali İzcilik ve Gençlik Kamp Eğitim Merkezlerinin yatak kapasitesini, fiziki şartlarını yerinde inceledi. İl Müdürü Şahin, iki bölümden oluşan toplam 84 yatak kapasiteli, yemekhane, revir, aile odası ve toplantı salonunun bulunduğu merkezi gezerek, yelken sporunun da yapıldığı binanın tüm eksikliklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. Şahin, Gemlik Hasanağa Gençlik ve İzcilik Kamp Eğitim Merkezi’nin yenileme çalışmaları yapıldıktan sonra, yaz sezonunda tesisin faaliyete geçmesini planladıklarını kaydetti. İncelemelere, toplam 170 yatak kapasiteli, yemekhane, revir, aile odası ve toplantı salonundan oluşan Karacaali İzcilik Kamp Eğitim Merkezi’yle devam eden Şahin, gençlik kamplarının tadilat işlemlerine Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlanarak daha modern bir şekilde ve tüm fiziki eksikliklerinin tamamlanarak yaz aylarında gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.