SON DAKİKA
Hava Durumu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'ten bayram mesajı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bayram namazını merkez Yıldırım İlçesi'ndeki Yıldırım Beyazıd Camisinde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. ( Miraç Kaya - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'ten bayram mesajı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik: "İslam aleminin kalbi olan Medine'deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin meftun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor" dedi.
 


  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "İslam aleminin kalbi olan Medine'deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa, ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor." dedi.Bayram namazını merkez Yıldırım İlçesi'ndeki Yıldırım Beyazıd Camisinde kılan Çelik, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.Çelik, camiden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.


Ramazan ayına ve bayramına üzüntüyle girildiğini belirten Çelik, şöyle konuştu: "Maalesef İslam aleminin kalbi olan Medine'deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor. Dolayısıyla bu bayramı buruk kutladığımızı belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonra İslam aleminin üzerinden bu sis perdeleri kalkar. Birlik ve beraberlik içerisinde bayramlara yaraşır bir şekilde idrak ederiz temennisinde bulunuyorum. Ramazan ayı boyunca şehitlerimiz oldu. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimizin bayramını tebrik ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.