SON DAKİKA
Hava Durumu

Girişimci adayları eğtimlerini tamamladı

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) ÖNCÜLÜĞÜNDE KOSGEB VE TOBB BURSA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN ‘UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI’NIN 2. DÖNEM EĞİTİMLERİ SONA ERDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Girişimci adayları eğtimlerini tamamladı
‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’nın 2. dönem eğitimleri sona erdi.
 

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KOSGEB ve TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu destekleriyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’nın 2. dönem eğitimleri sona erdi.Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (DOSAB) BUTGEM Binası’nda gerçekleştirilen eğitimleri tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Programa, KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil, eğitmenler ve girişimci adayları katıldı. İlki 2015 yılının Ekim ayında düzenlenen eğitimlerin ikinci dönemine yaklaşık 30 girişimci adayının katıldığını ifade eden Kağan Yeşil, iş hayatına katılan her girişimcinin Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynadığını söyledi.

KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, kursiyerlerin girişimcilik eğitimleri sonunda 50 bin TL hibe, 100 bin TL tutarında ise kredi imkanından faydalanma fırsatı yakaladığını dile getirdi. KOSGEB olarak girişimcilere desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Akdağ, “Ülkemizde 1 milyon 300 bin girişimci var. Biz girişimci sayımızı 2 milyona yaklaştırdığımızda, işletme sayımızı da 3 milyon 400 binden 5 milyona çıkartabiliriz. Bu da istihdamı, katma değeri ve ihracatı artıracak. Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı da kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda çok önemli adımlardan birisidir. Destek programlarından yararlanmaya hak kazanan tüm girişimci adaylarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından girişimci adaylarına sertifikaları verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.