SON DAKİKA
Hava Durumu

Gölet cinayetine 27 yıl hapis

İnegöl'de, geçen yıl temmuz ayında arkadaşını öldürüp, beline taş bağladıktan sonra gölete attığı iddia edilen sanık 27 yıl hapse mahkum

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2015 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2015 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gölet cinayetine 27 yıl hapis
İnegöl'de, geçen yıl temmuz ayında arkadaşını öldürüp, beline taş bağladıktan sonra gölete attığı iddia edilen sanık 27 yıl hapse mahkum edildi.
Arkadaşı Sedat Vardar’ı öldürdüğü iddia edilen İlker Uzbağcı, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Maktul Vardar’ın avukatı, cinayeti gizleme, çelişkiler ifadelerden dolayı sanığın azami ceza ile cezalandırılmasını, sanık Uzbağcı’ya yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen dayısı Rahmi Acar’a da ceza verilmesini istedi. Acar’ın avukatı ise, böyle bir olayın olmadığını ifade ederek müvekkilinin beraatini istedi. Uzbağcı, son sözünde “Pişmanım” dedi. Mahkeme, sanık İlker Uzbağcı’ya kasten adam öldürmekten 18, hırsızlıktan 9 olmak üzere toplam 27 yıl hapis cezası verirken, Rahmi Acar’a ise yardım etmek suçundan 2 yıl 11 ay ceza verildi. Duruşma çıkışı acılı baba Rahmi Vardar, cezaevine götürülen sanık İlker Uzbağcı’ya yumruk atarken, öldürülen Sedat Vardar’ın diğer aile fertleri ise bela okudu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.