SON DAKİKA
Hava Durumu

Görükle gölete döndü

NİLÜFER'İN GÖRÜKLE BELDESİNDE, ÇEVRE YOLUNA BAĞLANTI NOTASINDA ASFALTIN ÜZERİNDE OLUŞAN YAĞMUR SUYU BİRİKİNTİSİ GÖL MANZARASI OLUŞTURUYOR (SÜLEYMAN AYDIN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Görükle gölete döndü
Nilüfer'in Görükle Beldesinde, çevre yoluna bağlantı notasında asfaltın üzerinde oluşan yağmur suyu birikintisi göl manzarası oluşturuyor.
 

 

Üniversite öğrencileri ile birlikte yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Görükle'nin çevre yolu bağlantısına yakın bir noktada hatalı eğim ve yağmur suyu kolektörlerinin devreye alınmaması sebebiyle su birikiyor. Yaklaşık 20 santimetre yüksekliğindeki sudan geçmekte zorlanan sürücüler, göl manzarasını andıran bölgede sıkıntı yaşıyorlar. Görükle çıkışındaki gölet oluşumuna çare üretmesini isteyen vatandaşlar, yaya olarak bölgeden geçmenin mümkün olmadığını bildirdiler. Özellikle yoğun yağmur ve kar yağışı sonrasında Görükle'den çevre yoluna çıkışın gölete dönüştüğünü anlatan Görükle sakinleri, yağmur suyu kollektörleri ve yolda yapılacak iyileştirmeler ile durumun kolayca önlenebileceğine dikkat çektiler. BUSKİ yetkililerinin ilgisini bekleyen vatandaşlar, modern ve planlı yapılanan bölgeye bu manzaranın yakışmadığını sözlerine eklediler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.