SON DAKİKA
Hava Durumu

'Güçlü anne, güçlü Türkiye'

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Gününü şenlik havasında kutladı. AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın şen

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Güçlü anne, güçlü Türkiye'
AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Gününü şenlik havasında kutladı.
AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın şenlik havasındaki Anneler Günü kutlamaları, FSM Bulvarı'ndaki yürüyüş ile başladı. ‘Güçlü anne, güçlü Türkiye’ sloganı atarak Esentepe kavşağına kadar ilerleyen anneler, daha sonra Hamitler Mesire Alanı'nda ünlü sanatçı Suzan Kardeş’in verdiği konsere katıldı. Her annenin güçlü olduğunu ifade eden AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten, “Güçlü anne, güçlü Türkiye demektir. Herkes ister, anneler inanır ve çözer. Şu anda sadece Bursa’da değil, Türkiye’nin ülkemizin 81 ilinden ‘Anneler Günü Yürüyüşü’ gerçekleşmektedir. Bu yürüyüş ile birlikte annelerimize göstermiş oldukları gayretlerden ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün burada, hepimize örnek olan cefakâr, çalışkan, çok güçlü annelerimizin, duyarlı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleriyle toplandık. Biz AK Parti olarak 12 yıllık iktidarımızda hep kucaklayıcı olduk. Kadınımızı hiçbir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimizde ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık. Unutanlara hatırlattık. Her hamlemiz onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdı. Bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum” diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Halide Serpil Şahin ise, “Bugün kadın kollarımız çok anlamlı bir faaliyete imza atmış oldu. Bütün Türkiye’nin ve dünyanın Anneler Günün kutlu olsun. Annelerin dünyayı değiştirme gücü olduğuna inanıyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.