SON DAKİKA
Hava Durumu

Gülsar'dan Matlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Özer Matlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gülsar'dan Matlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Özer Matlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Bursa Ticaret Borsası´nın yeni Başkanı Özer Matlı´yı makamında ziyaret eden ve yeni görevinde başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Ticaret Borsası daha önce okul yaptırarak eğitime katkı sağlamış bir kurumumuz. Son yapılan seçimlerde Başkanlığa seçilen Özer Matlı, eğitim konusunda aileden hayırsever bir kişi. Bundan sonraki süreçte eğitim konusunda iki kurum arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Bursa’da görev yapan birisi olarak bu konuda yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı da, yenilikçi yönetim anlayışıyla öncelikle üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını, borsanın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Bursa'nın gelişmesi, kalkınması ve daha çağdaş bir kent olması yönünde atılan her adıma destek olacaklarını dile getiren Özer Matlı, "Eğitimin ülkemiz açısında önemi hepimiz tarafından biliniyor. Eğitime yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna inanıyorum. Bu nedenle eğitim konusunda destek vermeye hazırız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.