SON DAKİKA
Hava Durumu

Gündüz vakti kasayı çalıp kaçtılar!

Nilüfer’de gündüz vakti bir eve giren iki kadın 70 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı. Sekb

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2019 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gündüz vakti kasayı çalıp kaçtılar!
Nilüfer’de gündüz vakti bir eve giren iki kadın 70 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı. Sekbanoğlu ailesi yetkililerden hırsızların ve çalınan ziynet eşyalarının biran önce bulunmasını istiyor.

Cihan KAYALI

Olay Beşevler Mahallesi Kanarya Sokak’ta meydana geldi. 24 Haziran tarihinde saat 13.30’da bir apartmana giren iki kadın düğün için İzmir’de bulunan Sekbanoğlu ailesinin evini hedef aldı. Çelik kapıyı kendilerine özgü yöntemle açan hırsızlar ailenin evde olmamasını fırsat bilerek evi aramaya başladı.

İçerideki bütün dolapları ve çantaları arayan hırsızlar duvara montajlı ev tipi mini kasayı fark etti. Hırsızlar kasayı açamayınca mutfaktan aldıkları bıçakla kasayı sökerek yanında götürdüler. Daha sonra apartmandan kasayla birlikte çıkan iki kadın çağırdıkları taksiye binerek olay yerinden ellerini kollarını sallayarak uzaklaştı. Öte yandan bu anları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.



HIRSIZLARDAN BİRİ TEŞHİS EDİLDİ

Sekbanoğlu ailesi evlerine döndüklerinde hayatının şokunu yaşadı. Kasanın sökülmüş olduğunu farkeden Sekbanoğlu ailesi hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görüntülerini ve parmak izlerini aldı. Güvenlik görüntülerinden hırsızların bindiği taksiciye ulaşan polisler iki kadından birini teşhis etti. Polis güvenlik görüntülerinden teşhis edilen Funda T. isimli sabıkalı hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.



YETKİLİLERE ÇAĞRI

Çalınan ziynet içerisinde küçük, büyük altın, bilezik, künye ve gerdanlık bulunduğunu belirten damadın kayınpederi Kemal Duman, polis tutanaklarında maddi değerin 70 bin lira olarak kaydedildiğini belirterek, “Bizler çalışan insanlarız. Emeklerimizle geçinmeye çalışıyoruz, küçük birikimlerimizle çocuklarımızın geleceğini teminat altına almaya gayret gösteriyoruz. Kızım ve damadım gece gündüz demeden çalışıp çocuklarının geleceği için biriktirdiği değerleri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktalar. Moralleri çok büyük cesaret ve güven kaybı yaşadılar. Olaydan bu yana 10 gün geçti. Takibatın devam ettiği polis tarafından bildirildi. Polis güvenlik kameraları ve taksicinin ifadeleri sonucunda kadınlardan birinin kimliğini belirledi. Hırsızların kısa sürede yakalanacağına inancımız tamdır. Yetkililerden bu üzücü olay için yardım bekliyoruz. Yıllardır biriktirilen paramız. Hırsızlara heba olmasın” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.