SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu AK Parti'de vefa buluşması

Gürsu Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa Programı’nda, Teşkilat’ın kuruluşundan bugüne görev almış isimler bir ar

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu AK Parti'de vefa buluşması
Gürsu Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa Programı’nda, Teşkilat’ın kuruluşundan bugüne görev almış isimler bir araya geldi.

Gürsu Ak Parti İlçe Teşkilatı, kuruluşundan bugüne değin görev yapmış dava mensuplarını bir araya getirdi. Programa; Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Atilla Ödünç, Osman Mesten ve Refik Özen, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın geçmiş dönem ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve eşleri katıldı. Birliktelik, davaya hizmet ve şükran duygularının canlandırıldığı Vefa Programı’nda katılımcılar duygularını ve anılarını paylaştı.  Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, “Ak Partimiz’in davasına gönül vermiş, emek vermiş, Gürsu Ak Parti İlçe Teşkilatımız’ın kuruluşundan bugüne çeşitli görevlerde bulunmuş tüm parti mensubu büyüklerimiz ve kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Ülkemizin aydınlık yarınları için el ele vererek, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu davadaki emekleriniz ve vefa göstererek programımıza katılımlarınız dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, “Vefa, bizim toplumsal dokumuzun harçlarından olan bir insanlık değerimiz. Makamlar, görevler gelip geçiyor, bizlerden geriye sahip olduklarımıza gösterdiğimiz vefa ve bıraktığımız hoş seda kalıyor. Bu anlamlı program dolayısıyla Ak Parti İlçe Başkanımız Zekeriya Hacıoğlu’na ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.