SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu Belediyesi kendi çöpünü topluyor

  Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın 30 Mart yerel seçimlerinde vaad ettiği, çöplerin Gürsu Belediyesi tarafından toplanması projes

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2015 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu Belediyesi kendi çöpünü topluyor
 

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın 30 Mart yerel seçimlerinde vaad ettiği, çöplerin Gürsu Belediyesi tarafından toplanması projesine start verildi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 30 Mart yerel seçimlerinde vaad ettiği çöplerin firma aracılığı ile değil, direk Gürsu Belediyesinin araçları ile ve belediye bünyesindeki temizlik personeli ile toplanması projesine start verildi.

Sabahın erken saatlerinde Kur’an tilaveti ile başlayan törende kurban kesilerek projeye start verildi.

Belediyecilikte en önemli stratejilerinin, Gürsu halkına en iyi hizmeti, en düşük maliyetle getirmek olduğunu belirten Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “ 30 Mart yerel seçimlerinde Gürsu halkımıza söz verdik. Gürsumuzda çöp toplama hizmetini firma aracılığı ile değil, kendimize alacağımız çöp kamyonları ve kendi bünyemizde çalıştıracağımız personelimiz ile gerçekleştireceğiz dedik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bugün bu hayalimizi de gerçekleştiriyoruz. Araçlarımızı temin ettik, ekibimiz hazır. Temiz ve ferah bir Gürsu için çalışıyoruz. Bu hizmeti kendi bünyemize alarak önemli ölçüde tasarruf yapacağımıza inanıyoruz. Rabbim bizi ve çalışma arkadaşlarımızı mahcup etmesin.” dedi.

Yıldız, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hibe kapsamında dağıtılan çöp kamyonlarından Gürsu belediyemize de 1 aracı kazandırma konusunda desteğini asla unutamayacağımız AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sn. Bedrettin Yıldırım’a şahsım ve Gürsu halkım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan duanın ardından personele başarı dileklerini ileten Yıldız, ilk aracın şoför koltuğuna oturdu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.