SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu Belediyesi Şeffaflıkta Sınır Tanımıyor

Gürsu Belediye Başkanı göreve geldiği ilk ayda şeffaflık konusunda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek makam odasına yerleştirdiği kamera sistem

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2014 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2014 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu Belediyesi Şeffaflıkta Sınır Tanımıyor
Gürsu Belediye Başkanı göreve geldiği ilk ayda şeffaflık konusunda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek makam odasına yerleştirdiği kamera sistemi ile 7/24 internet üzerinden izlenebilmesine imkan sağlamıştı. Son olarak da Gürsu Belediyesi toplantı salonuna yerleştirdiği kamera sistemi ile hem nikah törenlerinin hem de meclis toplantılarının sürekli internet üzerinden izlenmesi sağladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “30 Mart seçim sürecinde Gürsu halkımıza bir söz vermiştik. Belediyecilikte şeffaflık ana ilkemiz olacak. Gürsu halkımızın attığımız her adımdan, yaptığımız her harcamadan, her organizasyondan haberi olacak, Gürsu halkımızla aramızda bir set olmayacak diye söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk ayda makam odasına kamera yerleştirerek halkımızın bizi online takip etmesine imkan sağladık. Randevu sistemini kaldırdık. Vatandaşımız internetten baksın, makamda olduğumuzu görüyorsa buyursun gelsinler. Biz çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Bu anlamda Meclis toplantılarımızın da online izlenmesi için çalışma başlatmıştık. Altyapıyı tamamladık. Artık toplantı salonumuzda kıydığımız nikahlar, meclis toplantılarımız, konferanslar http://www.gursu.bel.tr/nikah-canli-yayin.html adresinden online izlenebilecek.” dedi. İlk canlı yayınlanan nikahı kıyan YILDIZ, “Gürsu halkına söz verdiğimiz gibi, yolumuza devam ediyoruz.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.