SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu Belediyesi'nden Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Gürsu Belediyesi’nde tarımsal yatırımlar için DSİ Bölge müdürü ve ekibinin de katılımıyla muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleşt

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu Belediyesi'nden Muhtarlarla İstişare Toplantısı
Gürsu Belediyesi’nde tarımsal yatırımlar için DSİ Bölge müdürü ve ekibinin de katılımıyla muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gürsu Belediyesinde tarım alanında yapılması gereken yatırımlarla ilgili muhtarlarla toplantı gerçekleştirildi. DSİ bölge müdürü Tahsin Sarıoğlu’nun da katıldığı toplantıda “Tarımsal sulama, derelerin ıslahı, çevredeki suların tarlalarda verimli kullanılması ve kapalı devre su sistemi” konuları konuşuldu.

Toplantıda konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız “Gürsu ovası dünyanın gözbebeği. Biz yapacağımız tüm yatırımları halkımızla, muhtarlarımızla, uzmanlarla istişareler yaparak gerçekleştireceğiz dedik. Ovada yetiştirilen ürünlerin kalitesinin ve veriminin artırılması için, maliyetlerin azaltılarak kalitenin artırılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yatırımları yaparken, doğal dengenin de korunmasına da önem veriyoruz.” dedi.

Toplantı sonunda muhtarlar, istişareden memnun olduklarını ilettiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.