SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu yönetiminde belediye-halk ortaklığı

Gürsu Belediyesi’ni geleceğe emin adımlarla taşıyacak olan 2015-2019 stratejik plan çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Belediyenin S

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu yönetiminde belediye-halk ortaklığı
Gürsu Belediyesi’ni geleceğe emin adımlarla taşıyacak olan 2015-2019 stratejik plan çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Belediyenin Stratejik Planlama Birimi tarafından yürütülen dış paydaş analizleri kapsamında ilçedeki dernekler ve muhtarlar ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız başkanlığında bir araya gelen katılımcılar, Gürsu'yu geleceğe taşıyacak plan ve projeleri masaya yatırdı. "Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez" diyen Başkan Yıldız, Gürsu için her türlü fikir ve proje desteğine açık olduklarını vurguladı. Yıldız, belediyenin kaynaklarının en güzel şekilde değerlendirildiği, halkın refah seviyesini artıran hizmet ve projeler üretmek istediklerini kaydederek, “İlçemizin müreffeh bir yer olmasını sağlayacak plan ve programları beraber yapacağız" dedi.
"Gürsu'muz için ayağı yere basan vizyon projelerimiz var" diyen Yıldız, “Gürsu’yu halkımızla birlikte yöneteceğiz diye söz verdik. Gürsu'nun geleceğini planlarken, halkımızın, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarlarımızın ve Gürsu ile ilgili fikri olan herkesin görüşüne çok büyük önem veriyoruz. Bu çalışmaların maksadı, Gürsu'muzu her alanda örnek alınan, nezih bir yer haline getirmektir. Bu vesile ile sizlerle bugün bir araya geldik" dedi. Stratejik planların önemi, stratejik plan hazırlama sürecine yönelik sunumu yapan Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi sorumlusu Endüstri Mühendisi Hüseyin Özmen, katılımcıların sorularını da cevapladı. Katılımcılar, Gürsu’nun gelecek yılları için büyük önem arz eden bu programa davet edilmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.