SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu'da afet ve ilk yardım bilinci oluşturuluyor 

Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen 'afet ve ilk yardım bilinci hayat kurtarır projesi' kapsamında eğitim verilen kursiyerler sertifikaların

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu'da afet ve ilk yardım bilinci oluşturuluyor 
Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen 'afet ve ilk yardım bilinci hayat kurtarır projesi' kapsamında eğitim verilen kursiyerler sertifikalarını aldı. 
Gürsu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ar-ge ve inovasyon merkezi tarafından toplumsal sorun ve ihtiyaçlara çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen afet ve ilk yardım bilinci hayat kurtarır projesi kapsamında verilen eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Proje ekibimiz ilçemizin zenginliklerinin değerlendirilerek gelişmesini sağlamak hedefiyle önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engellilere yönelik hibe destekli projeler gerçekleştirdik. Tesis, eğitim, meslek edindirme, sosyal faaliyet, psikolojik danışmanlık ve benzeri hizmetlerin gerçekleştirildiği projeler ilçemizin gelişimine büyük değer katmakta” dedi. Gürsu’da proje kapsamında 24 kişiye eğitim verildi. Eğitimlerle afetlerde nasıl davranılacağı, afet öncesi ve afet anı neler yapılması gerektiği konularında doğru bilgi kaynaklarına ulaşılması konularında bilinçlenme sağlandı. 15 bin lira bütçesi olan projenin tüm maliyeti BEBKA'nın sunduğu hibe desteği ile karşılandı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.