SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜRSU'DA ATLETİZM RÜZGARI ESTİ

Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbi

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2014 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2014 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
GÜRSU'DA ATLETİZM RÜZGARI ESTİ
Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atletizm yarışması Gürsu’da 35.lik yol üzerinde yapıldı.

 

120'yi aşkın sporcu ve 10 personel ile gerçekleştirilen proje, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.Gürsu’da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarının uyumlu çalışmaları görülmeye değerdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gürsu ilçe Kaymakamı Hamdi Bilge AKTAŞ " Atletizm sporu sporların temelini teşkil eder.Bir sporcu hangi spor dalı ile uğraşırsa uğraşsın atletizm sporunun temel tekniğini alması elzemdir. Ondan sonra da seçeceği diğer bir spor dalının özelliği ile ilgili tüm temel tekniği üzerine koyması o kadar kolay olacaktır. Çünkü bir sporcu, önce doğru nefes almayı, doğru duruş tekniğini, nefesini ve kaslarını dolayısıyla vücudunu doğru kullanmayı öğrenmesi gereklidir.Bu da spora atletizm ve jimnastik gibi spor dallarından başlamasıyla mümkün olacaktır.Bu organizasyonda birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket eden Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlarıma , Gençlik Spor çalışanlarına, Atletizm Antrenörü Bayram Vatansever'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz’a teşekkür ederim." dedi.

Yarışmaya katılanların kupa ve madalyalarını Gürsu ilçe Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Şakir Duran, Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yücel Boy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Öztürk takdim etti.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.