SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu'dan Erdoğan'a Yoğun Destek

AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için ba

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2014 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu'dan Erdoğan'a Yoğun Destek
AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için başlattığı bağış kampanyası yoğun ilgi gördü. Öğlen saatlerinde Ziraat Bankası Gürsu Şubesi önünde toplanan Belediye başkanı, ilçe yöneticileri ve yüzlerce partili uzun kuyruk oluşturdu.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sona yaklaşılırken, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde hız kesmeden devam eden AK Parti Gürsu İlçe teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağış kampanyası başlattı. AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın da hazır bulunduğu kampanyaya destek olmak isteyen partililer, Ziraat Bankası Gürsu şubesinde kuyruklar oluşturdu.

Yaşlı, genç, kadın, erkek her kesimden vatandaşın ilgi gösterdiği bağış kampanyasının Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katkı koyabilmek adına düzenlediklerini belirten AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Av. Mustafa Yıldırım kampanyaya gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek  "Gürsu halkımız, partimizin kuruluşundan bu yana her zaman destek verdi. Her seçimden birinci parti olarak çıktı. İlçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde partimizin adayı, Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a seçim masraflarında destek olma anlamında bağış kampanyası düzenledik. Bağış kampanyasında destek olmaya gelenler, imkanları doğrultusunda ellerinden gelen bağışı yapıyorlar. Bizler de teşkilatımız ve Başbakanımıza gönül veren, halkımızla birlikte üzerimize düşen desteği vermeye geldik. Bugün buraya kadar zahmet gösterip gelerek, bu günde de bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilatımıza ve Gürsu halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

Halkın yoğun ilgisinden çok duygulandığını belirten Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Başbakanımız, ömrünü insanlığa hizmet için,milletine hizmet için feda etti. Bugün yine,ülkemiz,milletimiz ve dünya mazlumları için bir adım daha fazla atabilme adına,partimizce Cumhurbaşkanı adayı gösterildi. Bizler de bu süreçte,seçim harcamalarına katkı sağlamak için teşkilatımızla birlikte,halkımızla birlikte buradayız. İlgi muhteşem. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Başbakanımız,ülkesi ve milleti için ömrünü feda etti. Biz de onu Cumhurbaşkanlığına taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.Çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.