SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsulu güreşçilere madalya yağdı

666. Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Güreşler'inde Gürsulu pehlivanlar tarihi bir başarıya imza attı. Ortalığı kasıp kavuran güreşçiler ev

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsulu güreşçilere madalya yağdı
666. Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Güreşler'inde Gürsulu pehlivanlar tarihi bir başarıya imza attı. Ortalığı kasıp kavuran güreşçiler eve beş madalya ile döndü.
Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde antrenör olarak görev yapan Bünyamin Altuntaş’ın yetiştirdiği pehlivanlar, Gürsu tarihinde ilk kez Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde elde ettikleri üçüncülük madalyasının ardından, tarihi öneme sahip olan Elmalı Güreşleri’nde de beş madalya kazandı. “Gürsumuz’un tüm spor dallarının yapılabileceği tesislere sahip olması yönünde önemli hizmetler gerçekleştirdik” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizdeki spor yapma imkanlarını arttırmak için önemli tesisler ve spor alanları oluşturduk. Gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimizin rahatlıkla spor yapabileceği spor tesislerimiz var artık. Bu tesislerde yetişen sporcu gençlerimizin ülkemiz ve dünya çapında elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. İlçemize kazandırdıkları başarılar için güreşçilerimizi, antrenörümüzü ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Bünyamin Altuntaş, başarılarının disiplinli çalışmanın eseri olduğunu vurgulayarak hedeflerinin Avrupa, dünya olimpiyat şampiyonları yetiştirmek olduğunu söyledi. Destekleri için Gürsu Kaymakamlığı’na, Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti.  (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.