SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsulular sabah sohbetlerinde buluşuyor

Gürsulular’ın yaşadıkları kentte söz sahibi olarak ilçenin gelişimine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla, Belediye Başkanı Musta

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsulular sabah sohbetlerinde buluşuyor
Gürsulular’ın yaşadıkları kentte söz sahibi olarak ilçenin gelişimine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla, Belediye Başkanı Mustafa Işık tarafından düzenlenen “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” devam ediyor.
Sabahları esnaflarla biraraya gelerek kahvaltı yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizin ilçemizin gelişimine ışık tutacak fikirlerini almak amacıyla yaptığımız sabah sohbetlerimiz çalışmalarımıza katkı sağlamakta. Hem sabahın bereketini esnaflarımızla paylaşıyoruz hem de ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları da yerinde inceleyerek sorunu çözüme kavuşturuyoruz. Gürsu hepimizin, güç ve fikir birliğiyle ilçemizi geliştirmek için çalışıyoruz. Sabah sohbetlerimizde yolumuzu aydınlatan fikirler ortaya koyuluyor, hemşehrilerimizin desteğini yanımızda hissederek hemhal oluyoruz” dedi. Yenidoğan Mahallesi Bayraktaroğlu Kıraathanesi’nde, esnaflarla biraraya gelen Başkan Işık,  birlikte kahvaltı yaptığı esnafların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti Gürsu İlçe Teşkilatı yetkilileri ve muhtarların katılımıyla yapılan toplantının ardından, mahallede incelemelerde bulundu. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.