SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu'nun Yıldızları Şampiyonluğa Doıymuyor

Türkiye Yamaç Paraşütü XC Şampiyonası’na, Gürsu’yu temsilen katılan Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı, takımlar klasmanında

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu'nun Yıldızları Şampiyonluğa Doıymuyor
Türkiye Yamaç Paraşütü XC Şampiyonası’na, Gürsu’yu temsilen katılan Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı, takımlar klasmanında şampiyonluk kazandı. 


Çankırı Bayramören’ de düzenlenen şampiyonaya, 12 sporcu ile katılan Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü XC Takımı’ ndan Sedat Kırtulukoğlu, ferdi klasmanda birinci olurken, Yurdaer Etike de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Doğa Sporları Birimi tarafından yürütülen çalışmalarla kurulan ve 11 sporcudan oluşan Yamaç Paraşütü Takımı, 2013 yılı Ağustos ayında, Ali Dağı XC Yamaç Paraşütü Yarışması’na, Eylül ayında PWC Erzincan Yamaç Paraşütü Yarışması’na katılacak.
Elde ettikleri büyük başarı dolayısıyla sporcuları tebrik eden Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü “ Sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmakta. İlçemizin sporda gelişmesine yönelik olarak, spor alanları oluşturmanın yanında, Gürsuspor’a, kulüplere her türlü desteği yapmaktayız. Yamaç paraşütü bizim ilk göz ağrımız diyebilirim. Dışkaya’ da faaliyette olan Tesisimiz, yamaç paraşütü sporu sayesinde oluşturulmuştur. Gürsu’muzun adının ülkemiz ve dünyada duyulmasında yamaç paraşütü sporunun önemli katkısı olmuştur. Bugün geldiğimiz aşamada yamaç paraşütünde elde edilen bu başarılar bizleri mutlu etmekte” dedi.
Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı sporcuları ayrıca, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Milli Takımı bünyesinde dünya çapında düzenlenen yarışmalara da katılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.