SON DAKİKA
Hava Durumu

Hafta sonuna dikkat! Kar geliyor

Aralık ayının ortasına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları bugünlerde mevsim normallerine geriledi. Meteorolojik tah

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hafta sonuna dikkat! Kar geliyor
Aralık ayının ortasına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları bugünlerde mevsim normallerine geriledi. Meteorolojik tahminler, önümüzdeki hafta sonu ise mevsimin ilk karıyla karşılaşabileceğimizi söylüyor.

Daha önce karın yüksek kesimlere düştüğünü görmüştük. Ama bu defa kent merkezine de kar yağma ihtimali yüksek. Meteorolojik tahminlere göre Bursa’da önümüzdeki üç gün aralıklarla yağış bekleniyor. Buna göre bugün akşam saatlerinde başlaması beklenen yağmurun Cuma sabahı etkisini azaltması ama aynı gün akşama doğru yeniden kuvvetlenmesi bekleniyor.

Bugün 9, yarın 6 derece olması beklenen en yüksek hava sıcaklığının, cumartesi gündüz 4 gece -2 dereceye düşmesinin ardından yağışın pazar gecesi kara dönüşeceği tahmin ediliyor. Pazar günü için verilen en yüksek sıcaklık tahmini ise 5 derece. Ancak hemen belirtmekte yarar var beklenen yağışın miktarı okulları tatil ettirecek düzeyde olmayacak. Nitekim pazartesiden itibaren rüzgarın güneye dönmesiyle Bursa’yı ve çevresini hafta boyunca yine 10 derecenin üstünde sıcaklıklar ve güneşli bir hava bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.